ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 35€
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τρόποι Πληρωμής

Αντικαταβολή: Με αυτόν τον τρόπο η εξόφληση πραγματοποιείται κατά την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας με μετρητά.

Η αντικαταβολή είναι διαθέσιμη για παραδόσεις εντός Ελλάδας.

Μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό:

Με αυτόν τον τρόπο η εξόφληση πραγματοποιείται μέσω μεταφοράς στον τραπεζικό μας λογαριασμό της Optima Bank: GR5803400140014011315027197

Εφόσον κάνετε την κατάθεση θα πρέπει να μας στείλετε το αποδεικτικό της πληρωμής σας στο e-mail: info@beschoo.gr όπου θα πρέπει να αναγράφετε ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε τη μεταφορά χρημάτων από κάποια άλλη τράπεζα εκτός της Optima Bank, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο πελάτης επιβαρύνεται τα διατραπεζικά έξοδα.

Πιστωτική/χρεωστική κάρτα:

Με αυτόν τον τρόπο έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε είτε με την πιστωτική είτε με τη χρεωστική σας κάρτα. Η χρέωση της κάρτας πραγματοποιείται κατόπιν ελέγχου της εγκυρότητάς της, πιστοποίησης των στοιχείων της και της διαθεσιμότητας υπολοίπου. Σε περίπτωση που απορριφθεί η συναλλαγή από την τράπεζα, τότε η αγορά δεν πραγματοποιείται. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω καρτών γίνονται στο ασφαλές κρυπτογραφημένο περιβάλλον της τράπεζας και προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.